Dotazník - spokojenost se stavem vzdělávání Vašich dětí

Zveřejněno: 7. 6. 2017, zapsal:

Odkaz na dotazník - spokojenost se stavem vzdělávání Vašich dětí


Vážení rodiče,

chtěla bych Vás oslovit jménem Místní akční skupiny Pošumaví, z. s., která má na starosti mimo jiné i projekt Zpracování místních akčních plánů rozvoje vzdělávání dětí a žáků do 15 let. Naše sdružení má sídlo v Klatovech a Místní akční plány zpracovává samostatně za území Klatovy, Sušici a Horažďovice.

Ve většině obcích s rozšířenou působností Horažďovice se za poslední roky podařilo vybudovat systém spolupráce mezi zřizovateli, školami, vzdělávacími zařízeními, organizacemi poskytujícími sociální služby a dalšími partnery. Je třeba podporovat školy v tom, aby v nich mohla vládnout pozitivní a přátelská atmosféra a budovat dobré vztahy mezi dětmi, v rodinách i mezi kolegy v učitelském sboru, aby z našich dětí vyrostli sebevědomí, silní, vyzrálí a chápaví lidé.

Do tohoto projektu potřebujeme zapojit i rodiče, kteří nám sdělí svoje názory, pocity a potřeby. V současné době je docela těžké přesvědčit rodiče ke spolupráci, proto jsme pro Vás připravili dotazník, kde se k problematice školství můžete vyjádřit alespoň touto cestou. Tento dotazník Vám nezabere více než 5 minut času, jeho vyplněním nám pomůžete se posunout dále a my se budeme snažit přenést Vaše požadavky k odpovědným orgánům.

Odkaz pro vyplnění dotazníku naleznete na stránkách školy, kterou navštěvuje Vaše dítě. Děkujeme za Váš čas a těšíme se na další setkání. Další informace o projektu naleznete na stránkách www.masposumavi.cz

Ing. Radka Schusterová

koordinátorka MAP Horažďovice

MAS Pošumaví, Plánická 174, Klatovy

tel. č. +420 720 982 172

e-mail: schusterova@masposumavi.cz



https://portal.dmsoftware.cz/?ReturnUrlSOL=%2fSOL%2fApp%2fRozvrh%2fKRO011_VypisUcitele.aspx#
Zveřejněno: 24. 4. 2024
Zveřejněno: 16. 4. 2024
Zveřejněno: 4. 3. 2024
Náhodný výběr z galerie
Vycházka MŠ s opékaním buřtů 9 Malý záchranář 8 Exkurze 9. ročníku na Šumavu 1 Týden pro zdraví na SZŠ Klatovy 4

 

logolink ESF