Divadelní představení Jak Mojmír ke štěstí přišel

Zveřejněno: 30. 5. 2016, zapsal: Olina Korousová

     V každém člověku je obsaženo mnoho semenných možností. A je třeba objevit takový způsob života, jež nám pomůže zalévat právě ta semínka, která nás dovedou k tomu, po čem skutečně touží naše srdce.

     Několik takových semínek dopadlo na úrodnou půdu a snad i vzklíčilo během divadelního představení "Jak Mojmír ke štěstí přišel", které s dětmi čtvrtého ročníku nazkoušela paní učitelka Janečková. Nejen učitelé a žáci prvního stupně ZŠ, ale i několik rodičů tak měli možnost setkat se se svými dětmi zcela nově, jak je možná ještě nespatřili. A setkání to bylo milé.

     ....Královský syn Mojmír se v doprovodu dvou rádců, Rýmumila a Veršoslavy, vydává do světa za nevěstou. A jak už to bývá, k tomu, co skutečně stojí za to, krátká a snadná cesta nevede. Setkává se nejprve s princeznou, jejíž jméno Hubatka plně vystihuje její hašteřivou povahu. Princezna Popletka je, jak  jen to říci,....no, trošku mimo realitu :) Krasotinka, ta je marnivá. Princezna Víla je nejen lehkonohá, ale i lehkomyslná a Smutněnka zas lítostivá více, než je žádoucí.

       Kde najít tu pravou?

       V prosté chaloupce žije Bětka, která získá princovo srdce svou laskavostí a vlídností.

       Naše srdce si zase získaly všechny účinkující děti.

Divadelní představení 12Divadelní představení 11Divadelní představení 10Divadelní představení 9Divadelní představení 8Divadelní představení 7Divadelní představení 6Divadelní představení 5Divadelní představení 4Divadelní představení 3Divadelní představení 2Divadelní představení 1
https://portal.dmsoftware.cz/?ReturnUrlSOL=%2fSOL%2fApp%2fRozvrh%2fKRO011_VypisUcitele.aspx#
Zveřejněno: 24. 4. 2024
Zveřejněno: 16. 4. 2024
Zveřejněno: 4. 3. 2024
Náhodný výběr z galerie
Draví ptáci 14.10. 9 Konec školního roku 2013 6 Korálkování v MŠ 13 Jarní seminář s Mgr. Ivou Sieberovou 10

 

logolink ESF