Dopravní soutěž

Zveřejněno: 16. 5. 2012, zapsal: Marie Zahálková

     15.5.2012 se naše škola zúčastnila Dopravní soutěže BESIP v Klatovech. Vysláno bylo družstvo mladších žáků (Simona Straková, Marie Šulcová, Jaroslav Korbel, Miroslav Chovanec) a družstvo starších žáků (Pavel Urbánek, Anna Šulcová, Lucie Glanzová, Petr Šmrha).

     V 7 hodin ráno nás vyzvedl speciální autobus v Horažďovicích, který nás odvezl až na místo. Po příjezdu a slavnostním zahájení jsme dostali informace a rozlišovací čísla. Soutěžilo se ve čtyřech disciplínách - test z pravidel silničního provozu, první pomoc, jízda zručnosti a dětské dopravní hřiště. Na každém stanovišti jednotlivci dostávali trestné body, které byly na konci sečteny.

     Ve školní jídelně jsme se naobědvali a než se sečetly body, mohli si žáci i jejich učitelé vyzkoušet překážkovou dráhu v "opileckých brýlích".

     V odpoledních hodinách došlo na vyhlašování výsledků. Naši mladší žáci se umístili na 7. místě z jedenácti soutěžních družstev, starší obsadili krásné 5. místo z deseti družstev. V autobuse cestou domů se žáci podělili o své zážitky a shodli se, že by příště jeli znovu.

 

 

 

 

https://portal.dmsoftware.cz/?ReturnUrlSOL=%2fSOL%2fApp%2fRozvrh%2fKRO011_VypisUcitele.aspx#
Zveřejněno: 24. 4. 2024
Zveřejněno: 16. 4. 2024
Zveřejněno: 4. 3. 2024
Náhodný výběr z galerie
Den dětí 2016 3 Generální zkouška 2 Přespolní běh 2013 12 Výlet II. stupeň - Mariánké Lázně IV. 6

 

logolink ESF