Divadlo Alfa

Zveřejněno: 19. 4. 2016, zapsal: Olina Korousová

Radostné očekávání blížícího se divadelního představení v Plzeňském divadle Alfa nemohlo pokazit ani procitnutí do deštivého rána. Vytrvalý déšť provázel žáky 1.stupně i během cesty autobusem, což však vůbec nevadilo, naopak jsme si mohli představovat, že se nacházíme na arše, jež nás dopraví k cíli naší cesty. A skutečně. Po "doplutí" nebylo po dešti ani památky.
   Přijetí v divadle bylo vlídné, jen nás čekala změna v programu. Namísto předpokládaného zhlédnutí představení Kosmo 1 pro nás přichystali inscenaci nazvanou Pohoršovna, což nás možná mohlo pohoršit, avšak nestalo se tak. Důvod vedoucí ke změně programu byl závažný, navíc jsme ocenili, jak rychle se s ním zaměstnanci divadla dokázali vypořádat.
    "Máte dítě s dobrým srdcem? Svěřte mi ho! Vrátím vám padoucha."
    Těmito slovy je uvedeno nové představení Pohoršovna, které vzniklo podle literární předlohy spisovatelky a dramatičky Daniely Fischerové.
    Pohoršovna je opakem polepšovny, místem, kde se potkávají ne-lidské bytosti s dobrým srdcem, které je potřeba náležitě pohoršit. O to už se postará paní ředitelka Zloberta a její manžel Tvrd. A nebo nepostarají?....
    Snad každý z nás si v představení našel něco, co se mu zalíbilo a nějakým způsobem oslovilo. Ať už půvabné loutky, nevšední příběh, humor a vtipné dialogy,....

https://portal.dmsoftware.cz/?ReturnUrlSOL=%2fSOL%2fApp%2fRozvrh%2fKRO011_VypisUcitele.aspx#
Náhodný výběr z galerie
Západní Čechy 2019 35 Besídka v MŠ 7 Dopravní výchova 20 Až na dno  17

 

logolink ESF